28khz Ultrazvukové meniče

Související produkty

Kontakty

  • UCE ultrasonic co.,Ltd
  • 0086-10-57157540
  • 0086-10-65800613
  • uceultrasonic
  • http://www.chinaultrasonics.com

28khz Ultrazvukové meniče

Description:

28khz Ultrazvukové meniče

28khz Ultrazvukové meniče

28khz Ultrazvukové meniče

Trenutno, neki intenziteta ultrazvučni proizvodi za čišćenje stroj, staviti na dno ili stijenke čišćenje ultrazvučni sub šok distribuiranom preblizu, bliski aranžman od ulaznog sonde snage električne energije po kvadratnom centimetru 2-3W, kao visoki područje će ubrzati nehrđajućeg čelika ploča površinu (površine u kontaktu s tekućinom za čišćenje) kavitacije koroziju i skratiti život, što zbog zvuka intenziteta previsoka. To će proizvesti veliki broj velikih mjehurića u blizini površine čeličnog lima, povećanje zvuka gubitak širenja, daleko od toga slabi akciju čišćenja u kojoj sonde. Općenito se koristi na vlasti manje od 1.5W po intenzitetu kvadratnom centimetru odgovarajući (prema ljepljivih ploča područje sonde izračuna).
Ako dubokoj spremnika za čišćenje, osim donjeg ljepljive sonde izvan, također treba uzeti u obzir u spremniku zidu povezujući ultrazvučni sub šok. Kvaliteta Bond ultrazvučni šok pod i utjecati na kvalitetu spremnik za čišćenje Ultrazvučno čišćenje stroja stroj je super. Ne samo da se cement, i zahtijeva jednoliki sloj, ne postoji manjak od plastike i ne dopušta pukotine, tako da bi se povećala ultrazvučni energiju za čišćenje prijevoz tekućina, kako bi se poboljšala ukupnu učinkovitost i čišćenje učinak.
Trenutno, neki oprema za čišćenje ultrazvučna šok kako bi se izbjegla dijete pala sa spremnika za pranje u. Uzmi vijak i ljepila fiksnu put, tu vezu, iako je ultrazvučna pod šok neće pasti, ali postoje mnoge skrivene opasnosti. Ako vijak zavarivanje loše kvalitete, kao što je od nehrđajućeg čelika ploče nije okomita na površinu sloja je neujednačena, čak i pukotine ili nedostaje plastika, energetski će oslabiti, s druge strane, ako ne i utjecati na glatku zavarenih nehrđajućeg površine čelika, što dovodi do ubrzanog kavitacija korozije i skratiti život.
Nakon jedne od metoda kvalitete lijepljenja presude, u spremniku za čišćenje napuni vodom i okrenuti poslu za neko vrijeme, temperature mjerenje sonde. Ako sonde porast posebno brzo u mnogim pretvornika, ultrazvučni šok onda to dijete ne može obvezujuće, jer zvuk zračenje nije dobro u ovom trenutku, najviše energije troši u strujnog udara na dijete i groznice. Drugi pristup je da se pojedinačno mjerenje električne impedancije magnitude potresa dijete u uvjetima malog signala za određivanje kvalitete obveznica.
Postoje još neki neodređeni razumijevanje obavljanje ultrazvučnog čišćenja stroja: to je veća snaga, više broj pod-šok izvedbu je bolje, veća vrijednost, kao Lunjia to razumijevanje nije konačan …
Kao što je gore opisano, potres tkanine preuzak, gustoća snage je prevelik, ne samo učinak čišćenja nije dobro, ali dno je lako erozije kavitacije. S druge strane, trenutno predmet ultrazvučnog čišćenja stroja roba napajanja električnom energijom, umjesto govore akustičke snage, ako Standard se odnosi na učestalost potrošnje energije, ultrazvučno čišćenje kvalitete stroj će biti suđeni po učinkovitosti. Ako učinkovitost je niska, na isti efekt čišćenja je velika potrošnja energije, ali povećana naknada korisnika.
Učinkovitost ultrazvučnog čišćenja stroja sastoji se od dva dijela jednog ultrazvučnog učinkovitost frekvencija moći koja je ulaz sonde s visoke frekvencije potrošnje električne energije električne energije u postotku radnika često ;. drugi dio je elektro-akustična učinkovitost pretvorbe, to jest, u čišćenje tekućine zvučne snage postotak električne energije u ulaznoj sonde. Trenutačno ne postoji jednostavan postupak i uređaj za mjerenje elektro-akustični pretvorbe učinkovitosti u industrijskoj proizvodnji. Predmet moći proizvođača ultrazvučnog čišćenja stroja nejasan, postoji hitna potreba za jedinstvenim industrijski standard.

28khz Ultrazvukové meniče

čističky je ultrazvukový menič
33khz Ultrazvukové meniče