20khz/25khz ultrasoon generatoren

Cgerelateerde Producten

Contact

  • UCE ultrasonic co.,Ltd
  • 0086-10-57157540
  • 0086-10-65800613
  • uceultrasonic
  • http://www.chinaultrasonics.com

20khz/25khz ultrasoon generatoren

Description:

20khz/25khz ultrasoon generatoren

20khz/25khz ultrasoon generatoren

20khz/25khz ultrasoon generatoren

Principe van ultrasoon generatoren
Ultrasound (ultrasonische aandrijfvermogen) is de akoestiek van een grote familie. Geluidsgolven zijn mechanische trillingen status van object (of energie) vorm van communicatie. De zogenaamde vibratiemiddelen wordt heen en weer bewogen in de nabijheid van het deeltjesmateriaal evenwichtspositie. Bijvoorbeeld, het trommeloppervlak na kloppen naar beneden trillingen, de trillingen staat media te verspreiden in alle richtingen door de lucht, is de geluidsgolven. Ultrasone betrekking op frequenties groter dan 20 kHz of meer, de frequentie van de trillingen per seconde (frequentie) is zeer hoog, meer dan de bovenste limiet van het menselijk gehoor (20000 Hz), mensen horen zogenaamde ultrasone geluidsgolven (ultrasoon geluid chemie).
Ultrasoon en hoorbaar geluid is in wezen hetzelfde, ze gemeen hebben is een mechanische trilling, algemeen longitudinale golven binnen de elastische middelen spread, de verspreiding van een vorm van energie, het verschil is dat hoogfrequente ultrageluid, golflengte, binnen een bepaalde afstand van een goed schot en directionele bundel reizen in rechte lijnen, frequentie die momenteel worden gebruikt in de abdominale echografie tussen 2∽5MHz, vaak gebruikt als 3∽3.5MHz (1 trilling per seconde is 1Hz , 1MHz = 106Hz, d.w.z. één miljoen keer per seconde, trillingen, akoestische golffrequentie tussen 16-20,000HZ) is de frequentie van elektromagnetische ultrasone golven 20 kHz tot 50 MHz of zo, dat een mechanische golf, energiedrager vereiste – media – om zich te verspreiden (ultrasone transducer).
Ultrasone bestaat in het overdrachtsproces cyclus van afwisselend positieve en negatieve druk in de positieve fase, de moleculen van het medium druk, waardoor de dichtheid van het origineel middel, negatieve fase, het medium moleculair dun, discrete, matige dichtheid afneemt. Dat wil zeggen, de echo niet de moleculen maken in het monster gepolariseerd, maar akoestische cavitatie opgewekt tussen oplosmiddel en monster resulteert in de vorming van bellen in de oplossing, groei en stralen compressie, waardoor het vaste monster dispersie vergroten het contactgebied tussen het monster en het extractieoplosmiddel, verhogen het doel van de vaste fase naar een vloeibare fase massaoverdracht.
Ultrasone sensor is het gebruik van ultrasone generator karakteristieken afgeleid van de sensor. Ultrageluid is een mechanische vibratie frequentie hoger is dan de geluidsgolven van de transducer wafer plaats op een trilling excitatiespanning, heeft een hoge frequentie, golflengte, kleine diffractie fenomeen, vooral goed directiviteit en straling richten propagatie kenmerken. Ultrasone vloeibaar, vast, grote doordringende kracht, vooral in de zon ondoorzichtige vaste stoffen, die de diepte van tientallen meters kan doordringen. Ultrasone ondervonden onzuiverheden of interface zal een belangrijke reflectie hebben wordt gereflecteerd als een echo, raakte bewegende objecten kunnen Doppler-effect te produceren. Daarom ultrasoon onderzoek wordt op grote schaal gebruikt in industriële, defensie, biomedische en andere gebieden.

 20khz/25khz ultrasoon generatoren

Ultrasonic Energy Meter